Nam! Tänään päätin kokeilla bageli ohjetta leivotaan lehdestä. Bageleita on helppo tehdä mutta ne tarvitsevat aikaa bageli ohjeessa jota kokeilin tehtiin ensin taikina sitten kohotettiin taikinaa noin tunti ja sitten tehtiin "rinkelit" ja kohotettiin niitä noin 20 minuuttia ja sitten bagelit keitettiin kiehuvassa vedessä jossa oli sokeria ja sitten ne viellä paistettiin. Laitoin bageleitteni päälle juusto raastetta, mutta niihin voi käyttää muös erillaisia siemeniä. Myös bageleiden taikinaa voi maun mukaan muutella.Laitan tähän kuvan minun epämuodostuneista bageleista.Ne olivat viellä ihan pyöreitä mutta kun laitoin bagelit kiehuvaan veteen niistä tuli jotenkin no... soikeita :D 

 

 

Tässä kuva bageleistani:

En viitsinyt laittaa tähän kuvaa täytetyistä bageleista, mutta yässä nämä epämuodostuneet bagelit juustoraastella nyt sitten olisi :DD!